Ons kantoor

Kantoor Westland Vastgoed Nieuwpoort

Door de jarenlange vertrouwdheid met de vastgoedmarkt heeft Westland Vastgoed een ijzersterke reputatie weten op te bouwen bij het schatten van de juiste verkoopwaarde van eigendommen.

De ervaring, de beroepsbekwaamheid en de uitstraling van Uw makelaar is ten zeerste belangrijk bij de onderhandelingsfase en vooral bij de opstelling van de verkoopsovereenkomst (compromis), die niet voorlopig is, zoals dikwijls verkeerdelijk wordt gedacht.

We houden eraan van bij de opstart van het verkoopsdossier met Uw notaris samen te werken, o.m. inzake de aanvraag van de noodzakelijke documenten, zoals: keuring elektrische installatie, EPC, kadastraal plan en uittreksel, hypothecaire toestand van het goed, familiale gevoeligheden, eventueel voorkooprecht, enz,...
Uw notaris heeft een specifiek omschreven taak, die verschilt van de taak van de makelaar, maar die er zeker tal van raakvlakken mee heeft. We willen absoluut vermijden dat U dubbele onkosten dient te maken, voor de samenstelling van het verkoopsdossier, door een gebrek aan onderlinge communicatie.

Uw eigendom verkopen met Westland Vastgoed is een zaak van 'ervaring en vertrouwen'.U kan ons steeds contacteren - (058)23 77 23 - voor een afspraak ivm de waardebepaling of de verkoop van uw eigendom.