Uw eigendom verkopen met Westland Vastgoed

is een zaak van 'ervaring en vertrouwen'.

U kan ons steeds contacteren - (058)23 77 23 - voor een afspraak ivm de waardebepaling of de verkoop van uw eigendom.

Uw eigendom verkopen met Westland Vastgoed

Door de jarenlange vertrouwdheid met de vastgoedmarkt heeft Westland Vastgoed een ijzersterke reputatie weten op te bouwen bij het schatten van de juiste verkoopwaarde van eigendommen.

De ervaring, de beroepsbekwaamheid en de uitstraling van Uw makelaar is ten zeerste belangrijk bij de onderhandelingsfase en vooral bij de opstelling van de verkoopsovereenkomst (compromis), die niet voorlopig is, zoals dikwijls verkeerdelijk wordt gedacht.

Wat is noodzakelijk

Hoe werken wij

We houden eraan van bij de opstart van het verkoopsdossier met Uw notaris samen te werken, o.m. inzake de aanvraag van de noodzakelijke documenten, zoals: keuring elektrische installatie, EPC, kadastraal plan en uittreksel, hypothecaire toestand van het goed, familiale gevoeligheden, eventueel voorkooprecht, enz,...
Uw notaris heeft een specifiek omschreven taak, die verschilt van de taak van de makelaar, maar die er zeker tal van raakvlakken mee heeft. We willen absoluut vermijden dat U dubbele onkosten dient te maken, voor de samenstelling van het verkoopsdossier, door een gebrek aan onderlinge communicatie.

Voor een zorgeloze vakantie aan zee...

Elke keer opnieuw zetten wij ons dagelijks in om onze slogan waar te maken. Bij ons kan u terecht voor een persoonlijke aanpak en een professionele service en dit reeds veertig jaar lang.

BIV
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 504083 (Erkend in België)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)